8 välklädda och inspirerande modeprofiler att följa på Instagram

Instagram flödar av stilinspiration. Café tipsar om 8 välklädda män att följa på Instagram för ett stilsäkrare bildflöde.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-20 14:46  |  Lästid: 2 minuter

Alla behöver vi en rejäl dos av mode- och stilinspiration emellanåt. Ett smart sätt att ständigt hålla sig uppdaterad och motiverad till att klä sig snyggt är genom att följa de mest inspirerande männen på Instagram. Oavsett om det handlar om att hitta schyssta sneakers, färgmatcha hett eller vara bara snyggast klädd på fest så inspirerar dessa killar ofta. Här är 8 män som du borde lägga till i Instagram-flödet för mer stilsäkert herrmode.

https://instagram.com/p/BEt7S1Ewqg1/?taken-by=dylanjaggerlee

1. Dylan Jagger Lee är kändisson deluxe, föräldrarna är Pamela Anderson och Tommy Lee. Dylan lever ett glassigt liv trots att han bara är 19 år, har redan hunnit vara modell för Saint Laurent och bär ofta snygga plagg som kamouflagejackan eller tredelade kostymer från Dolce & Gabbana.

View this post on Instagram

Sundays

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

2. Oavsett om manlige supermodellen Johannes Huebl sitter frontrow på någon av herrmodeveckorna eller har “Sundays” med flickvännen Olivia Palermo så är han alltid oklanderligt och riktigt elegant klädd.

https://instagram.com/p/BPP3dnajhCH/?taken-by=asaprocky

3. Välklädde hip hop-artisten ASAP Rocky får de flesta plagg att kännas självklara att bära. Stora shearlingjackor, mönstrade byxor och hoodies med stora loggor känns mer som basplagg när det syns på världsstjärnan.

View this post on Instagram

Morning with view . ?

A post shared by Giotto Calendoli (@giottocalendoli) on

4. Söker man efter inspiration till vårgarderoben är italienske bloggaren och designern Giotto Calendolis Instagram ett vattenhål. Här får du se de senaste trenderna och vilka som är de allra hetaste plaggen.

5. Streetstyle-favoriten Simone Marchetti bär vågade plagg på ett avslappnat och dressat sätt som är lätt att inspireras av. Stylingen har alltid en hög modegrad och det märks att moderedaktören är en av de mer inflytelserika i modebranschen.

https://instagram.com/p/BNcg7lqguK-/?taken-by=tiniegram

6. Tinie Tempah, eller Patrick som han egentligen heter, är en brittisk rappare från södra London. Den snygge och välklädde rapparen har genom sin vassa känsla för stil skapat sig en plats bland modeeliten.

7. Med sitt platinablonda hår och stora isblå ögon har supermodellen Lucky Blue Smith tagit hela modevärlden med storm. Idag är han en av världens mest eftertraktade manliga modeller med kampanjer för modejättar som Tom Ford och H&M.

8. Norske bloggaren Fredrik Risvik har på kort tid fått en stor följarskara i sociala medier. Men en minimalistisk stil blandar han skandinaviska designers med och lyckas ofta klä sig i stilrena plagg där fokus är på material och kvalitet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:44