Hoppa till innehåll

9 nice nattkrämer

Hörrni. Det här med nattkräm tycker många är onödigt, tidskrävande och fjompigt men då vet du inte fördelarna. En nattkräm reparerar huden efter dagens påfrestningar och är helt enkelt en kraftig fuktkräm med antioxidanter, massa vitaminer och en näringsbomb helt enkelt. För lata killar och tjejer är nattkrämen ultimat då det kräver minimal ansträngning, bara … Continued

Hörrni. Det här med nattkräm tycker många är onödigt, tidskrävande och fjompigt men då vet du inte fördelarna. En nattkräm reparerar huden efter dagens påfrestningar och är helt enkelt en kraftig fuktkräm med antioxidanter, massa vitaminer och en näringsbomb helt enkelt. För lata killar och tjejer är nattkrämen ultimat då det kräver minimal ansträngning, bara slaska på ett rengjort ansikte och sova gott. Att välja rätt nattkräm är A och O, välj en som passar din hy!

Ultra Facial Overnight Masque, 290 kr, Kiehl’s

Åh guuu hörrni. Denna mask ser ut som misslyckad aladåb men gudarna ska veta att det den gör är himmelskt. Det är sällan jag blir blown away av produkter men denna samt en (1) produkt till på denna lista har verkligen varit sådana att jag vaknat och känt mig fräsch och återfuktad.

Blue Chamomile Facial Hydrating Masque, 420 kr, Aesop

En av mina första fuktfavoriter som nu hamnat längre ner på listan. Inget fel på den, nejnej. Den lätta gelmasken går lätt in i huden och kombineras med fördel med serum eller en fet olja till natten. Bra till normal hy.

Sleep & Peel, 595 kr, Filorga

Emma Unckel, beautyqueen på ELLE har tipsat om denna i sin instastories (@emmaunckel). Själv har jag bara provat Filorgas scrubb & mask som jag diggar. Kan inte tänka annat än att denna är göttans.

Arctic Aqua Deep Moisturizer, 109 kr, Lumene

Gjord på glaciärvatten och för normal till torr hy. Lumenes produkter är bra för nybörjare då de är milda och är i en snäll prisklass. Deras Glow Reveal är en favorit hos mig.

Vitamin E & Avocado Night Cream, 325 kr, Neal’s Yard Remedies

Avokado och vetegroddar, hur nice är inte det att ha i ansiktet? NYRs produkter står högst upp på min inköpslista för tillfället och denna nattkräm som passar känslig hy har nu gått upp till plats nummer 1.

BioCalm Night Cream, 279 kr, Estelle & Thild

Calling alla känsliga hudar där ute! Om du har extremt känslig hy bör du titta noga på Estelle & Thild. Deras nattkräm med havreextrakt och fläderblomma passar den mest yttorra och ledsna hyn. Kan intyga från vänner i min närhet.

Drink Up Intensive Overnight Mask, 245 kr, Origins

OK, håll i hatten. Detta är min nuvarande favorit, likt Kiehl’s nattmask är denna helt WOW. Trots att den luktar plastigt/härligt bubbelgum vaknar jag slät som en BABYSTJÄRT efter att ha använt denna. 10/10.

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, 229 kr, Paula’s Choice

Efter Aesop som inkörsport köpte jag denna hyllade nattkräm som också är en av Kakan Hermanssons favoriter. Den ska tydligen var det snällaste du kan ha i ansiktet och passar de flesta hudtyper. Den var lite för mjäkig för min stressade hy men har gått hem rejält hos mina systrar.

Invigorating Night Treatment, 780 kr, Ole Henriksen

I olika forum viskas det om Ole H, vem hen e vet jag ej men produkterna känns **anrika** på ett kul sätt, typ dansk lyxig Mallorcagubbe som startade hudvårdsmärke och blev rik, den viben. Beskrivningen av denna med AHA, mjölksyra och hela fadderullan låter underbar så om någon vill ge denna till mig så provar jag gärna.

 * * *

Läs mer!

Därför ska du använda serum

Genväg till perfekt hy

I groomingredaktörens badrumsskåp

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.