Hoppa till innehåll

I groomingredaktörens badrumsskåp

Jag får ofta frågor om vilka mina hemligaste produkter är och vad jag själv använder mest. En del använder fotkräm i ansiktet, andra svär på hårdvipsat ägg och en del label whores anser att ”ju dyrare desto bättre”. Jag tänkte att vi skulle kika in i mitt badrumsskåp. Jag har sorterat produkterna i badrumsskåpet efter … Continued

Jag får ofta frågor om vilka mina hemligaste produkter är och vad jag själv använder mest. En del använder fotkräm i ansiktet, andra svär på hårdvipsat ägg och en del label whores anser att ”ju dyrare desto bättre”. Jag tänkte att vi skulle kika in i mitt badrumsskåp. Jag har sorterat produkterna i badrumsskåpet efter användingsområde. Fukt här, syra där osv.

Enjoy!

gustavsgrooming - 1

Övre raden: Lernberger Stafsings Control & Definition Hard wax samt en Tangle Teazer.

Mellersta raden: Paulas Choice’s Hydrating treatment mask, Decubal Repair cream, Intense hydration cream och Glow reveal från Lumene. Framför står Exuviance Multi-protective day cream, Eleni & Chris hydrating night cream, & Other Stories Cashmere Hydrating Cream. Aesops Hydrating cream, Phytomers Nutritionelle samt Malin Goetz B5 body lotion.

Nedre raden: Kiehls Calendula Face Wash, Aesops Parsley seed facial cleanser, HD-puder från make-up forever HD BB-cream från Dr. Jart och Erborian. Kabukiborste från & Other Stories och deodorant från Recipe for Men.

Masker: Pumpkin enzyme mask från Peter Thomas Roth, Hydrating recovery gel mask från Lumene. Brevid står Egg mousse pack från Too cool for School och världens göttigaste Collagen Boost mask från Cicamed, den ger spänst och är ganska så nära man kan komma ett ungdomselixir. Framför ligger en rakhyvel från Edwin Jagger och en anti-por-mask (hehe).

I det lilla sminkhörnet står min rengöring från Aesop, puder från Makeup Forever, perfekt för glansiga pannor. BB-creams från Erborian och Dr. Jart.

 * * *

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.