Hoppa till innehåll

Adidas nya boost-löpsko är skräddarsydd för stadsmiljöer

Adidas Pulseboost HD

Med Adidas nya Pulseboost HD kan du vrida och vända i stadsmiljöer som om du vore lätt och flink som Alexander Isak på en fotbollsplan.

Adidas Runnings framgångsrika och tjusiga löparsko Ultraboost släpps lagom till högsommarens löpvändor i en ny modell – Pulseboost HD. Pulseboost HD är Adidas första sko med skojättens nya Boost-teknik Boost HD. Boost HD har enligt Adidas designats för att ge mer stabilitet, men utan att tumma på Ultraboost kännetecknande responsivitet och komfort.

Pulseboost HD är speciellt framtagen för att hjälpa den urbana löparen att ta sig fram genom städer på ett smidigt sätt. Kunskap från löpare i Paris, Berlin och New Yorks innerstadsmiljöer har hjälpt Adidas att skräddarsy skons funktionalitet för att kunna hantera stadsmiljöernas plötsliga stopp och riktningsförändringar.

Och visst imponerar nya Pulseboost. När Café start och stopp-väjde för drivor av människor (nåja) på Folkungagatan i downtown Södermalm märks en otrolig lätthet i skon. Precis som brukligt med Ultraboost är skon extremt lätt och komforten hög. Sen skadar det såklart inte att Pulseboost är snyggt designad.

Förutom nämnda Boost HD kommer Pulseboost med Adidas nya Continental-yttersula, som är utvecklad med artificiell intelligens för att ge maximalt grepp för att snabbt kunna byta riktning oavsett väder eller underlag.

Adidas Pulseboost HD kostar 1 399 kronor och finns att köpa ny i Adidas butiker och på Adidas hemsida nu.

Adidas löparsko Pulseboost HD.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.