Annons

Adidas nya supersko – då släpps Pureboost i Sverige

Nu kommer Adidasskon som lånar från Kanye West-samarbetet och modellerna NMD och Ultraboost.

Markus Thunberg
Adidas nya supersko – då släpps Pureboost i Sverige

Det går bra för Adidas på sneakerfronten just nu. Café gillar Adidas sneakers.

I höstas delade vi ut priset för 2016 års bästa sneakermärke till tyskarna med motiveringen: ”När du under året sett bilder i sociala medier på människor som tältar i flera dygn på trottoaren utanför sneakerbutiker är det ett varumärke som varit målet: Adidas. 2016 har varit ett makalöst år för den tyska sportjätten med de extremt åtråvärda NMD-modellerna, Ultraboost och Kanye Wests Yeezykollektion.”

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Och så lär det fortsätta, för nu släpper Adidas en modell som är lite NMD, lite Ultraboost och lite Yeezy – i samma sko. Den heter Pureboost och har tagit tekniken från de andra dojorna och vidareutvecklat den för löprundan i stan. Fronten är bredare än tidigare modeller (för att man ska kunna springa snabbt runt gathörn och ändå ha fäste). Sulan i ”stretchweb” påstås stå emot asfalt bättre än någonsin och ovandelen är gjord i någon form av stickat tyg som ska röra sig i takt med löparen.

Visst, många kommer säker göra sin löprunda i dessa – men det är som himmelskt bekväma vardagsskor Adidas boost-skor är som allra bäst. Matcha med ett par smala jeans bara. Kolla in bilderna på Adidas kommande supersko och håll utkik efter den Yeezyaktiga, veckade plösen.

1

Bilder: Adidas.

24 3

Adidas Pureboost släpps 1 mars i Sverige och kostar 1 299 kronor. 

Annons

Dela (104)
Tweeta

Annons


Laddar