Liam Gallagher släpper Adidas-sneakers med sitt eget ansikte på plösen

Liam Gallagher skor, Adidas Spezial.

Liam Gallagher på ett par Adidas Spezial, jo tack.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-26 15:43  |  Lästid: < 1 minuter

Den brittiske rockmannen och citatmaskinen Liam Gallagher är i modekontext mest känd för sin digra garderob av parkasjackor samt banbrytande frisyrval. Hans numer nedlagda (eller pausade, beroende på hur man ser det) Oasis ÄR brittpop, Fred Perry zip-crews, jeans och sneakers och Liam Gallaghers egen stil har länge haft en naturlig länk till streetwear-sfärens finrum.

Nu teamar stjärnan upp med Adidas Spezial för releasen av den nyuppdaterade Adidas-sneakern Spezial Padiham LG SPZL. Den stilrena sneakern släpps i samband med releasen av Gallaghers kommande album Why Me? Why Not? som släpps i september.

Skorna kommer i en krämfärgad ovandel i mocka och läder som matchas med en mellansula i gummi som går i samma färg. Andra detaljer inkluderar Liam Gallaghers ansikte på plösen samt Adidas ikoniska och patenterade streck i klassisk zig-zag beskärning.

Sneakern släpps i begränsad upplaga och är en hyllning till Gallaghers livslånga relation med Adidas. I en intervju medger Oasis-sångaren att han varit lojal mot de tre ränderna ända sedan han fick sina första Adidas-skor som han då bar närmast religiöst.

På sin Instagram publicerade rockstjärnan även ett klipp där han får syn på skorna för första gången.

– Snyggaste jäveln på den här planeten, snyggaste skorna på den här jävla planeten.

Adidas Padiham LG SPZL släpps 30 augusti. Prislappen är i nuläget okänd.

Artikeln publicerades först på King.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-26 15:45