Annons

Alex Schulman: ”Killars svassande efter Henrik Schyffert är patetiskt”

Alex Schulman första gäst i Cafés nya podcast Fördomspodden.

Markus Thunberg

alex

Emil Persson och Alex Schulman.

På onsdag, 14 september, har Cafés första pod genom tiderna premiär: Fördomspodden med Emil Persson.

Cafés nöjesredaktör testar i podden alla sina fördomar om kända svenskar – på personerna i fråga. Första gäst är medieprofilen Alex Schulman som, bland väldigt mycket annat, berättar om sin inställning till Henrik Schyfferts ikonstatus.

Annons

 

Fördomen: Du kan tycka att dina fellow mediemäns svassande för Henrik Schyffert är lite patetiskt.

– Verkligen. Men det är samma sak med mig. Jag tycker det är patetiskt, men när jag springer in i honom på en krog då blir jag en del av den svassande mediesvansen efter honom som står där och applåderar honom. Han har oss alla i ett grepp som är mystiskt. Det är mystiskt hur detta kan ha hänt.

– Det måste vara nånting med att Killinggänget kom i en tid då många av oss i exakt rätt mottaglig ålder. Jag var 15 när jag så de första sketcherna från Killinggänget och han hade ju allt då. Han hade the looks, han var skarp, han var ledaren för det här gänget. Sedan läste man de första artiklarna om Killinggänget och förstod att det handlade om manlig vänskap.

 

I podden berättar Alex Schulman också om sin passion för patiens, killars ”patetiska svassande för Henrik Schyffert”, avundsjukan på Fredrik Wikingssons och Sigge Eklunds bromance, att han skriver brev för att bevara grusvägen på Gotland, sin sämsta boktitel och om sin tid som programledare för Paradise Hotel.  

 

Missa inte Fördomspodden – premiär 14 september

Fördomspodden med Emil Persson finns på Acast, Itunes/podcaster – ja, där poddar brukar finnas helt enkelt. Prenumerera på Fördomspodden i din podcaster-app redan nu så missar du inte första avsnittet.

Vill du ha tips om när nästa avsnitt kommer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

fordomspodden-fb-foto-johan-hedberg

 

Annons

Dela (10)
Tweeta

Annons


Laddar