Alexander Isak frontfigur för Adidas nya lansering

Alexander Isak är hett villebråd för både storklubbar och tyska sportföretag. När Adidas lanserar sin nya kollektion anpassad för resande idrottare är Isak en av frontfigurerna.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-25 10:29  |  Lästid: < 1 minut

Det är bråda dagar för dundertalangen Alexander Isak. Den senaste veckan av rykten skvallrar om att klubbar som Chelsea, Juventus, Barcelona och PSG slåss om den svenska superstrikern. Men inte nog med det, nu är han tillsammans med stjärnor som Real Madrids Gareth Bale frontfigur för Adidas senaste satsning.

DSC02339

Idag den 24 november släpper Adidas en tröja man kallar Z.N.E Hoodie, en tröja vi skrivit om tidigare här. Hoodtröjan är framtagen för atleter på resande fot, och är helt anpassad för att maximera uppladdningen hos idrottaren. Hoodiens överdimensionerade luva ska hjälpa atleten att stänga ute omvärlden, och bereda plats för större hörlurar under luvan.

DSC02421

Med specialdesignade fack för mobil och pass, extra stora dolda fickor och en mjuk materialblandning ska luvtröjan även vara den perfekta resekamraten genom att erbjuda smart förvaring och komfort.

Adidas Z.N.E Travel Hoodie och Z.N.E Travel Collection finns nu till försäljning på adidas.se, i Adidas-butiker och utvalda återförsäljare.

DSC02398
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar