Hoppa till innehåll

Allt ballar ur i nya trailern till Jurassic World: Dominion

Jurassic World Dominion Trailer

Dinosauriekampernas kamp utlovas när två generationer förenas i en av sommarens storfilmer.

Ända sedan John Williams 1993 tonsatte Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neills helikoptfärd mot dinosaurieön Isla Nublar har Jurassic Park skvalpat runt i vårt medvetande som en av de stora matinéfranchiserna på bio.

Ettan, tvåan kom och trean kom så småningom: När Jurassic Park III släpptes 2001 så trodde nog många att dinosauriernas storhetstid på bio var över. Men säg den populära film-franchise som inte återupplivas då och då (hej Star Wars!), 2015 släpptes Jurassic World med Chris Pratt och Bryce Dallas Howard i huvudrollerna och tre år senare uppföljaren Jurassic World: Fallen Kingdom.

Nu är det dags att stänga Jurassic World-trilogin med en kär återförening. Pratt och Dallas Howard får sällskap av stjärntrion från den första Jurassic Park-filmen i ”ett djärvt, aktuellt och hisnande nytt äventyr som sträcker sig över hela världen”, som filmbolaget Universal själva beskriver filmen.

Då och nu.

Filmen utspelar sig fyra år efter att Isla Nublar förstörts. Dinosaurier lever nu – och jagar – i människors närhet över hela världen. Den bräckliga balansen kommer att omforma framtiden och avgöra, en gång för alla, om människor kommer att förbli de främsta rovdjuren på den planet som de nu delar med historiens mest skrämmande varelser.

Och visst ser det ut att balla ut rejält, kolla bara på den färska trailern längst ner i artikeln.

Jurassic World: Dominion har biopremiär den 10 juni.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.