Hoppa till innehåll

Älskar du sport? Nu kan du hyra maxad lägenhet i Stockholm

Thowe Wagner Larsson

Ta med dig tre polarna och kolla Champions League i den här feta lägenheten.

På sajten Airbnb kan du nu hyra en lägenhet där allting handlar om sport, skriver Resumé.se. Vart du än vänder blicken finns tv-skärmar, signerade fotbollar, matchställ och mycket mer.

betsafe5

Anser du att sport är bäst live? Den känslan går att ordna, enligt spelbolaget Betsafe som ligger bakom lägenheten. I vardagsrummet finns en speciell knapp att trycka på när ditt lag gör mål. När knappen trycks ner kör sirener igång och konfetti trillar ner. Perfekt inför SHL-slutspelet eller Champions League, med andra ord.

Behöver du springa på toaletten? Inga problem. Till och med i badrummet finns en tv-skärm som gör att du inte riskerar att missa ett mål.

betsafe 1

Förutom tv-skärmen i badrummet finns även en 65-tummare och ett antal 40-tummare i lägenheten. Vill du se en speciell liga finns det all möjlighet att göra det – i lägenheten kan du nämligen se hela 114 olika kanaler.

– Vi ser fram emot att få välkomna sportintresserade hem till oss och ägna oss åt det vi gillar bäst; att titta på sport, säger Alex Zachrisson på Betsafe i en kommentar.

När fotbollsmatchen är slut finns det både roulettbord och tv-spel att roa sig med.

betsafe3

Som pricken över i:et på den perfekta sportlägenheten kan du givetvis beställa mat via en Burgerphone. Från sängen. Sa vi att det är den perfekta lägenheten?

betsafe4

Mer information om lägenheten

175 kvadratmeter
En 65 tums 4K teve
2 stycken 40 tums 4K-teve + ytterligare en tv på toaletten
Sonos Surround-system
Kylskåp full med förfriskningar
”Burgerphone”
Målknapp
Fyra platsbyggda sängar – med iPadsfäste
Signerad matchtröjor från europeiska fotbollslagen
Playstation 4, Fifa 16
iPads
Flipperspel – VM 1994
Konferensbord – med insvarvat roulettbord
114 st tv-kanaler varav 32 st är sportkanaler

Klicka här för att hyra och läsa mer om lägenheten.

Läs mer: 10 trippade AirBnb-boenden – som du måste se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.