Hoppa till innehåll

Äntligen får Nicolas Cage spela Spider-Man

Man är ju alltid nyfiken på vad Nicolas Cage ska hitta på härnäst och det här projektet lär på förhand göra fansen riktigt glada.

Hollywood Reporter meddelar nu att Nicolas Cage får spela ännu en superhjälte, den här gången i en tv-serie på Prime Video. Efter Ghost Rider, Big Daddy och Superman är detta då Cages fjärde roll som en serietidningskaraktär och just Spider-Man Noir är dessutom en hjälte han tidigare lånat ut sin röst till i animerade Spider-Man: Into the Spider-Verse. Den här gången är det dock inte en animerad tolkning, utan så kallad live action.

”Vi är väldigt glada att Nicolas Cage spelar huvudrollen i den här serien. Ingen annan skulle kunna ta med ett sådant patos, smärta och hjärta till just den här specifika karaktären,” säger Katherine Pope på Sony om projektet.

Cage hyser sedan en lång tid tillbaka en väldokumenterad kärlek till superhjältar, så det är svårt att känna annat än värme när det är just han som får axla den något obskyra men riktigt intressanta 30-talsvarianten av Spindelmannen. Något releasedatum för serien har vi ännu inte, men det är något vi lär få anledning att återkomma till.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.