Hoppa till innehåll

Så här obehaglig har vi aldrig sett Nicolas Cage

Nicolas Cage i rollen som genuint obehaglig seriemördare? Gör det dig inte intresserad hatar du eventuellt film som medium.

Longlegs ser ut att bli en riktigt kuslig thriller där Nicolas Cage spelar seriemördare som FBI gör sitt bästa för att sätta dit. Filmen är regisserad av Osgood Perkins, som på förhand verkar ha skräcken i blodet. Hans far var nämligen ingen mindre än Anthony Perkins som spelade Norman Bates i Hitchcocks Psycho.

Nu är trailern här och… jag skulle inte förhäva mig och påstå att jag är en expert på Nicolas Cage. Jag har absolut sett alla hans filmer, men med det i bagaget är det enda man kan säga om en Cagefilm är att det på förhand är svårt att förutse hur de kommer bli. Longlegs verkar dock passa Cage som handen i handsken och ge honom möjligheter att spela en mycket mer stötande roll än vi vant oss vid. Detta ser ut att bli en riktigt skarp thriller och nu väntar vi bara på ett svenskt biodatum.

Och ja, det är inte bara magkänsla det här. Förhandssnacket verkar också mycket positivt.

Se även: Alla 98 Nicolas Cage-filmer rankade – från sämst till bäst

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.