Äntligen vårmode – här är jeansjackorna som kändisarna älskar

Jared Leto, Kanye West och Jimmy Butler har hittat sitt favoritplagg denna vår.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-04-18 07:03  |  Lästid: 2 minuter

Om du vill ligga i framkant på modefronten i vår så kan du notera att jeansjackan är ett av säsongens hetaste plagg. Välj mellan minimalistiska och stilrena jeansjackor i denim och mer iögonfallande denimplagg.

Under påskhelgen har jeansjackan visat sig vara ett av kändisarnas mest användbara plagg. Kanye West, rapparen Future, skådisen Jared Leto och NBA-stjärnan Jimmy Butler har de senaste dagarna synts i jeansjackor från några av modevärldens mest hajpade designermärken.

Men vill du sno stilen från någon av dessa trendiga stjärnor i vår blir det inte billigt. De populära jackorna kostar omkring 20 000 svenska kronor – men det finns betydligt mer plånboksvänliga jackor i butik.
 

Kanye West

När Kanye West firar påsk så gör han det i en jeansjacka från lyxmärket Balenciaga, svarta jeans, en vit skjorta och coola mockaboots från Saint Laurent. Kanyes jeansjacka finns att köpa här.

 

Jared Leto

Jared Leto väljer inte helt oväntat en jeansjacka från italienska modehuset Gucci – som är lite extra allt. Nitar, färgstänk och detaljprydda ärmar. Jackan finns att köpa på Guccis hemsida.

 

Jimmy Butler

Basketstjärnan Jimmy Butler matchar den ljusblåa jeansjackan från Saint Laurent tillsammans med ännu ljusare jeans och svarta sneakers. Butlers snygga jeansjacka med blom-patches finns att köpa här.

 

Kan du inte få nog av denim? Cafés stylist Emine Sander har valt ut 68 snygga jeansplagg du borde köpa i vår

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-04-18 07:25