Annons
Annons

Är det här det elakaste man kan göra mot barn på halloween?

Den belgiska chokladmästaren delade med sig av ett seriöst tips på halloweengodis. En brittisk journalist såg dock saken ur en annan vinkel.

Joel Linde

Ett elakt (men också ganska roligt) tips på halloweengodis att ge bort sprids som en löpeld över internet.

Bilden kommer ursprungligen från en chokladmästare i Belgien – kanske den enda platsen på jorden där barn faktiskt gillar brysselkål – och är inte menad som ett skämt.

Annons

Men när bilden hamnade i händerna på en brittisk journalist med många följare på Twitter såg folk helt plötsligt ett helt annat användningsområde för den choklad-doppade grönsaken.

Gilla Cafe.se på Facebook

”Snart är det halloween så det är dags att förbereda lite gott godis för barnen i området. Försök att doppa brysselkål i choklad åt dem,” skriver han.

Tänk dig själv att som barn stoppa in, vad du tror är en chokladbit i munnen, och istället få känna den hemska smaken av brysselkål. Tweeten fångade onekligen folks intresse och vissa har tagit skämtet ganska hårt. För hårt? Döm själva.

sub-buzz-4867-1477493967-20

BaeLani tror till och med att man hamnar i helvetet om man gör detta…

sub-buzz-5567-1477494845-1

Salty Riddim Kid skulle slå skiten ur de som gav bort den här typen av förklädda brysselkål.

Café uppmanar naturligtvis inte till den här typen av sadism, även om vi inte kan låta bli att tycka att det är lite roligt.

Ha nu en fin halloween (om ni nu bryr er om det påfundet) med eller utan chokladdoppad brysselkål! Allhelgonahelgen infaller den 5-6 november.

Annons

Dela (854)
Tweeta

Annons


Laddar