Hoppa till innehåll

Äventyrliga familjer

Jag (bläddrar i Familjemagasinet Äventyr): Den här tidningen är vekligen inspirerande. På vår nästa semester MÅSTE vi verkligen göra något spännande. Inte bara ligga vid nån pool. Min flickvän: Absolut. Jag: En idé vore att vandra till Petra i Jordanien, det verkar helt fantastiskt. Och om Dixie blir trött kan man alltid hyra en mula, … Continued

Jag (bläddrar i Familjemagasinet Äventyr): Den här tidningen är vekligen inspirerande. På vår nästa semester MÅSTE vi verkligen göra något spännande. Inte bara ligga vid nån pool.

Min flickvän: Absolut.

Jag: En idé vore att vandra till Petra i Jordanien, det verkar helt fantastiskt. Och om Dixie blir trött kan man alltid hyra en mula, står det här.

Min flickvän: Dixie är två år. Jag började rida vid sex och jag var tidig.

Jag: Du… i tidningen står det om en svensk familj som dyker med vithajar och vars tre söner heter Cruise, Wilder och Storm.

Min flickvän: De går verkligen in för det.

Jag: Ja och du tvekar över att låta Dixie åka mula!

Min flickvän: Rida mula.

Jag: Va?

Min flickvän: Rida mula heter det, Sven Hedin.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.