Hoppa till innehåll

Bang & Olufsen i samarbete med sydkoreanskt modekollektiv

Blå högtalare från Bang & Olufsen.

Den danska ljudjättens senaste samarbete är perfekt för den som letar lika mycket efter HiFi som smakfull inredning.

Tillsammans med det Seoul-baserade modemärket Ader Error levererar danska Bang & Olufsen en ny tappning av deras klassiska och kraftfulla bärbara högtalare Beosound 1 i begränsad upplaga.

De danska audiofilerna har tillsammans med sin koreanska samarbetspartner lagt minst lika mycket krut på visuell design som ljudkvalité för att smälta samman modets och ljudets världar – något som inkluderandet av Ader Errors signaturfärg ’Z-blå’ enkelt och effektivt bidrar till.

Tillsammans med högtalarstativet som kombinerar mjuka kurvor och raka linjer i ett metalliskt material är högtalaren lika mycket en ljudmässig upplevelse som ett estetiskt statement att stoltsera med i hemmet – och för den som inte vill lämna högtalaren hemma i vardagsrummet är den skräddarsydda högtalarväskan i kohusläder lika mycket en moderiktig accessoar som ett smidigt transportmedel. 

”Att placera vår bärbara högtalare Beosound A1 i händerna på Ader Errors designkollektiv är ett utmärkt exempel på hur vår signaturhögtalare är ett statement, både gällande utseende och ljud”, säger Bang & Olufsens chef för varumärkessamarbeten Andra Gavrilescu.

Blå högtalare från Bang & Olufsen.

Med 360 graders spridning av ljudet, 18 timmars speltid, 3 mikrofoner så att den kan användas som högtalartelefon och en IP67 klassning som gör den damm- och vattentät är det svårt att tänka sig en något lika snyggt och användbart.

Beosound A1 Ader Error Edition med högtalarstativ kommer kosta 5 500 kr medan högtalarväskan och fodral kommer säljas separat för 3 700 kr. Kollektionen kommer finnas tillgänglig från och med den 11 april.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.