Bang & Olufsens ”Beoplay H9i” är årets snyggaste hörlurar hittills

Bang & Olufsens hörlurar Beoplay H9i

I högtalarjättens ljudkollektion ”Scandinavian Summer” ska avskalad tech-design återigen förenas med akustik i världsklass – allt för en så minimalistisk och modern ljudkänsla som möjligt.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-03-26 10:06  |  Lästid: 2 minuter

Det är få som slår danska högtalar- och hörlursguden Bang & Olufsen när det kommer till väldesignad ljudteknik för väl tilltagna priser, och deras senaste kollektion Scandinavian Summer är inget undantag.

I den nya vår- och sommarkollektionen firar märket den skandinaviska sommarens subtila färger genom att utstråla den uppfriskande känslan av livskraft som uppstår när de dystra och kalla vintermånaderna äntligen börjar ge plats åt den ljusa vårsäsongen.

Man håller upp en bluetooth-högtalare i grön färg.

Den begränsade ljudkollektionen innehåller premiumhörlurar, högtalare och tillbehör i ett nytt, stilrent färgschema som bland annat inspirerats av naturliga färger med jordiska toner. Läs mer om produkterna nedan.

Beoplay H9i

Bang & Olufsen Beoplay H9i hörlurar.

Ny och stilren tappning av favoritmodellen Beoplay. Beoplay H9i är trådlösa med en överklädsel av mjuka läderkuddar. Lurarna kombinerar Active Noise Cancellation, ett innovativt aluminiumsgränssnitt och Bang & Olufsen Signature Sound för ren musik utan bakgrundsljud. Upp till 18 timmars speltid.

Pris: 5 249 kronor

Beoplay A1

Bang & Olufsens Beoplay A1 bluetooth-högtalare.

Smidig och portabel bluetooth-högtalare i avskalad design för musik och samtal. Skräddarsydd för alla audiofiler där ute som kräver ett premiumljud med sig på språng.

Pris: 2 750 kronor

Beoplay E6 

Bang & Olufsens Beoplay E6 in ear-hörlurar.

Lätta, trådlösa in ear-hörlurar för en dynamisk och aktiv livsstil. För smidig och snabb användning är en magnet inbyggd i varje hörsnäcka. När du tar ut Beoplay E6 ur öronen kan du bära hörlurarna runt nacken. In-line fjärrkontrollen från Beoplay E6 har också en inbyggd mikrofon, varvid du kan styra både din musik och ta samtal.

Eftersom alla öron är olika, medföljer även ett urval ”öronfenor” för en mer ergonomisk, säker och anpassningsbar passform för lyssnare på resande fot.

Pris: 2 990 kronor

Läs mer om Bang & Olufsens senaste ljudprodukter här.

Artikeln publicerades först på King.


Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-03-26 11:09