Hoppa till innehåll

12 väldressade män från nattens Golden Globe-gala

Olle Arnell

I natt svensk tid ägde årets Golden Globe-gala rum i Los Angeles. Det svenska hoppet stod till Alicia Vikander som var nominerad i kategorin bästa kvinnliga huvudroll och biroll, men hon fick tyvärr lämna galan utan pris. Någon som inte gick lottlös från galan var Leonardo DiCaprio och hela gänget bakom filmen The Revenant. Leo, som spelar … Continued

I natt svensk tid ägde årets Golden Globe-gala rum i Los Angeles. Det svenska hoppet stod till Alicia Vikander som var nominerad i kategorin bästa kvinnliga huvudroll och biroll, men hon fick tyvärr lämna galan utan pris. Någon som inte gick lottlös från galan var Leonardo DiCaprio och hela gänget bakom filmen The Revenant.

Leo, som spelar huvudrollen i filmen som hyllats stort redan inför galan, fick priset för bästa manliga huvudroll. Filmen vann dessutom pris för bästa film och bästa regi (Alejandro González Iñárritu).

Förutom prisutdelningen är det röda mattan som drar flest blickar till sig. När gästerna anländer får vi se den ena välklädda gästen efter den andra och det är svårt att avgöra vem som tog hem priset för bäst klädda man. Vi samlade därför 12 av de stiligaste männen på galan och låter dig avgöra på egen hand. Klicka på bildspelet nedan för ett urval av de bäst dressade männen från i natt.

Se när DiCaprio, Stallone och de andra gästerna anländer till galan i filmen nedan:

Relaterad läsning från Café:

Därför är Quentin Tarantino den störste regissören någonsin >

Här är de 25 hetaste filmerna som kommer under 2016 >

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.