Annons

London är mer än bara pubar och pints – här är 7 bästa vinbarerna

Nejdå, London är inte bara pubar och pints – även vinbarsscenen blomstrar som aldrig förr. Här guidar Andreas Grube till sju ställen du inte får missa.

Andreas Grube
London är mer än bara pubar och pints – här är 7 bästa vinbarerna

The 10 Cases

Maxad charmfaktor och rejält tillbakalutad atmosfär – och med en vinlista som är i ständig förändring, och alltid lika bra.

Noble Rot

Bland de trendigare vinhaken i London just nu, dessutom med riktigt bra käk och en fenomenal vinlista. Det är inte utan anledning som Noble Rot räknas som ett av de coolaste tillhållen i London.

Annons

The Winemakers Club

Kombinerad vinshop och bar i mysigt rustik källarmiljö, med både klassiska viner och spännande up-and-coming-länder på listan.

Gilla Cafe.se på Facebook

Sager + Wilde

Ljuvligt ställe med brett och bra utbud, och massor av intressanta viner på glas. Mysigt och skönt intimt, med kunnig och charmig personal.

The Remedy

Litet och väldigt informellt i atmosfären. Perfekt ställe att bara slinka in på i förbifarten. Kul lista med bland annat gott om Madeira och orangevin.

Humble Grape

Numera finns det tre stycken Humble Grape utspridda runt stan, och ska du välja tycker jag du ska styra stegen mot Fleet Street. Massor av viner på glas, och väldigt blygsamt prissatt.

Terroirs

Finns två stycken i London, varav den ena ligger som en oas mitt i turistsmeten nära Trafalgar Square. Mest franskt med dragning åt naturvin på listan, men också en del bra nya-världen-viner.


Annons

Dela (24)
Tweeta

Annons


Laddar