Bekräftat: ”Squid Game” får en andra säsong

Squid Game Netflix

”Squid Game har bara börjat”, säger Netlixtoppen Ted Sarandos i en ny intervju.

Robin Åberg | Foto: Netflix  |  Publicerad 2022-01-21 11:10  |  Lästid: < 1 minuter

Nu är det officiellt att Squid Game får en andra säsong. Det säger Netflix-höjdaren Ted Sarandos i en intervju med Variety.

På frågan om det koreanska våldsmarinerade dramat får en fortsättning svarade Sarandos: ”Absolut, Squid Games universum har bara börjat”.

Att Netflix väljer att göra en fortsättning på Hwang Dong-Hyuks skapelse är ingen överraskning då serien blev streamingtjänstens mest visade serie globalt. Enligt Bloomberg ska serien vara värd nära 900 miljoner dollar för företaget.

Hwang Dong-Hyuk har tidigare berättat att han fört diskussioner med Netflix om en andra och eventuellt en tredje säsong. Då avslöjade han även att Lee Jung-jae kommer återvända som huvudkaraktären Seong Gi-hun.

”Jag tror att det är för tidigt att säga när och hur det kommer att hända, så jag lovar dig detta, Gi-hun kommer tillbaka. Han kommer at göra något för världen”.

I första säsongen fick tittarna följa 456 skuldsatta personer som blev inbjudna av en mystisk organisation att tävla i olika lekar med livet som insats för att bli ensam vinnare av en enorm prissumma. Första säsongen vann flera priser, däribland tre Golden Globe.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-01-21 11:10