Bekräftat: ”Squid Game” får en andra säsong

Squid Game Netflix

”Squid Game har bara börjat”, säger Netlixtoppen Ted Sarandos i en ny intervju.

Robin Åberg | Foto: Netflix  |  Publicerad 2022-01-21 11:10  |  Lästid: < 1 minuter

Nu är det officiellt att Squid Game får en andra säsong. Det säger Netflix-höjdaren Ted Sarandos i en intervju med Variety.

På frågan om det koreanska våldsmarinerade dramat får en fortsättning svarade Sarandos: ”Absolut, Squid Games universum har bara börjat”.

Att Netflix väljer att göra en fortsättning på Hwang Dong-Hyuks skapelse är ingen överraskning då serien blev streamingtjänstens mest visade serie globalt. Enligt Bloomberg ska serien vara värd nära 900 miljoner dollar för företaget.

Hwang Dong-Hyuk har tidigare berättat att han fört diskussioner med Netflix om en andra och eventuellt en tredje säsong. Då avslöjade han även att Lee Jung-jae kommer återvända som huvudkaraktären Seong Gi-hun.

”Jag tror att det är för tidigt att säga när och hur det kommer att hända, så jag lovar dig detta, Gi-hun kommer tillbaka. Han kommer at göra något för världen”.

I första säsongen fick tittarna följa 456 skuldsatta personer som blev inbjudna av en mystisk organisation att tävla i olika lekar med livet som insats för att bli ensam vinnare av en enorm prissumma. Första säsongen vann flera priser, däribland tre Golden Globe.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-01-21 11:10