Hoppa till innehåll

Bilder! Café och H&M bjöd på shoppingkväll – en läsare vann 5 000 kr

Olle Arnell

Torsdagens shoppingkväll på H&M bjöd på stiltips, musikuppträdande, 20% rabatt, mat och dryck och en glad vinnare av 5 000 kr att shoppa för.

Café och H&M bjöd in till shoppingkväll på H&M:s herrbutik på Norrmalmstorg i Stockholm.

Under torsdagskvällen bjöd Café och H&M in till en shoppingkväll för Cafés läsare i H&M Man-butiken på Norrmalmstorg i Stockholm. Det blev ett extra stort firande då H&M:s herrdesigner Andreas Löwenstam är vinnare av Cafés Stora Modepris 2016 i kategorin Årets Designer.

_W0A6725

Cafés modechef Daniel Lindström och H&M:s herrdesigner Andreas Löwenstam var på plats och pratade stil och mode tillsammans med Cafés Gustav Broström och läsarna kunde shoppa för 20% rabatt.

_W0A7082

Mapei gav en exklusiv spelning medan Falcon bjöd på välkyld öl, Hard Lemon på läskande lemonad och Odengatans ostbutik bjöd på ost och charkuterier.

mingelmat

Dessutom tävlades ett presentkort ut på 5 000 kr att shoppa för i butiken, inklusive personal shopping med Daniel och Andreas.

_W0A7201

Se hela kvällen i bildspelet nedan!

[allergallery id=”87732″]

Vill du komma på nästa event med Café? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få exklusiva inbjudningar.

[newsletter]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.