Hoppa till innehåll

Bill Skarsgård som hämndlystet spöke – se den chockerande våldsamma trailern till The Crow

I sommar släpps remaken av ”The Crow” med Bill Skarsgård i huvudrollen. Nu är första trailern ute och den sparar inte på blodet.

Gothklassikern The Crow, om den vit- och svartsminkade vålnaden Eric Draven som kommer tillbaka från de döda för att hemsöka sina mördare, är en av 90-talets mest omtalade filmer. Mycket på grund av att huvudrollsinnehavaren Brandon Lee – son till kung fu-legendaren Bruce Lee – dödades av ett vådaskott under inspelningens sista dagar.

En nytolkning av den kultförklarade thrillern, som bygger på serietidningsförlagan The Crow av James O’Barr, har varit på gång länge och nu är det alltså dags – 30 år efter att originalet nådde biograferna. Britten Rubert Sanders, känd för bland annat Snow White and the Huntsman och Ghost in the Shell, sitter i registolen och Zach Baylin, Oscarsnominerad för sitt arbete med King Richard, har knåpat ihop manus.

I huvudrollen ser vi Bill Skarsgård och när den första trailern nu landat kan alla som eventuellt hyst farhågor för en mildare remake sluta oroa sig. Det tycks nämligen bli en riktigt rå version, trogen sin förlaga i ton.

”The Crow” har biopremiär 7 juni.

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.