Hoppa till innehåll

Björn Borg söker ny PR Manager – letar efter någon som lärt sig av sina misstag

Olle Arnell

Genom att den sökande förklarar vad den har lärt sig av sina misstag hoppas Björn Borg nu hitta rätt person för rollen som PR Manager för märket.

”Man lär sig av sina misstag” sägs det ju, och just det tar Björn Borg fasta på när de nu söker någon till rollen som PR Manager på sitt kontor i Stockholm.

Istället för att fokusera på bedrifter och meriter vill man istället genom ett formulär om 11 frågor få den sökande att berätta om de misstag man gjort i livet och vad man lärt sig av dem. Därigenom hoppas Björn Borg, tillsammans med facket DIK, hitta rätt person för jobbet.

– Det är viktigt att individer tillåts att misslyckas ibland och omvandla det till erfarenheter, säger Anna Fairbrass, marknads- och kommunikationschef för DIK i ett pressmeddelande.

Så här ser tre av frågorna i jobbannonsen ut.

Tre av frågorna ur Björn Borgs jobbannons.

– Vi tror att en sån här form av rekrytering kan ge oss en ärligare bild av de sökande när de inte uppmanas visa upp en fläckfri version av sig själva, säger Lena Nordin, Björn Borgs HR-chef i samma pressmeddelande.

Känner du någon som letar jobb och som skulle passa för jobbet? Tipsa!

Från och med den 21 februari till den 2 mars kan du söka jobbet som PR Manager hos Björn Borg genom att klicka här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.