Hoppa till innehåll

Blommigt och rökigt när Lundgrens släpper två nya snussorter

Jonas Strandberg

Ett limiterat snus med inspiration av Dalarna och en rökig, tobaksfri prilla står på agendan när Lundgrens släpper nytt.

Ingen kan ha missat Lundgrens kärlek till den svenska naturen, något som återspeglats i flera av snusjättens tidigare releaser. Detta verkar absolut inte verkar ha falnat när de nu släpper sitt årliga limiterade snus – Lundgrens Mora.

Lundgrens själva beskriver smakprofilen som ”inspirerad av naturliga toner från regionen så som svenska blåbär och fjällnejlika, som möter granskott och björk.” Den exklusiva lanseringen är snyggt förpackad i trä och läder.

Dessutom lanseras samtidigt det tobaksfria alternativet Mörk tillsammans med Hampus Thunholm, bartendern bakom Röda Huset, vars cocktailbar kammat hem flera priser i Sverige och internationellt.

Thunholm berättar om smakerna:

”Röken var viktig, och så balanserat med lite rosor och läder. Inspirationen hämtade jag från min egen upplevelse med snus, jag ville uppleva hur det kändes när jag blev kär i snus igen. Det är helt rätt smak för att få en inbiten snusare att prova portioner utan tobak.”

Mörk finns tillgänglig nu på snusbolaget.se och utvalda butiker.

Mora kommer i enbart 4500 utgåvor och finns på snusbolaget.se och i utvalda butiker.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.