Blommigt och rökigt när Lundgrens släpper två nya snussorter

Ett limiterat snus med inspiration av Dalarna och en rökig, tobaksfri prilla står på agendan när Lundgrens släpper nytt.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-10-03 14:42  |  Lästid: < 1 minuter

Ingen kan ha missat Lundgrens kärlek till den svenska naturen, något som återspeglats i flera av snusjättens tidigare releaser. Detta verkar absolut inte verkar ha falnat när de nu släpper sitt årliga limiterade snus – Lundgrens Mora.

Lundgrens själva beskriver smakprofilen som “inspirerad av naturliga toner från regionen så som svenska blåbär och fjällnejlika, som möter granskott och björk.” Den exklusiva lanseringen är snyggt förpackad i trä och läder.

Dessutom lanseras samtidigt det tobaksfria alternativet Mörk tillsammans med Hampus Thunholm, bartendern bakom Röda Huset, vars cocktailbar kammat hem flera priser i Sverige och internationellt.

Thunholm berättar om smakerna:

”Röken var viktig, och så balanserat med lite rosor och läder. Inspirationen hämtade jag från min egen upplevelse med snus, jag ville uppleva hur det kändes när jag blev kär i snus igen. Det är helt rätt smak för att få en inbiten snusare att prova portioner utan tobak.”

Mörk finns tillgänglig nu på snusbolaget.se och utvalda butiker.

Mora kommer i enbart 4500 utgåvor och finns på snusbolaget.se och i utvalda butiker.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-10-11 16:37