Hoppa till innehåll

Snusfavoriten Lundgrens släpper sina första vita snusdosor

Lundgrens vitt snus

De tobaksfria snusdosorna heter Äng, Dunge och Rimfrost och ingår i produktserien Modern Oral.

Med tanke på att nyheten att General och Hernö Gin släpper ginsnus tillsammans kom idag blev det här något av en ofrivillig snusonsdag. För här kommer faktiskt en till snusnyhet i kategorin mycket trevligt när Café-favoriten Lundgrens släpper sin första vita snusserie.

Precis som med sina tobaksfyllda portionssnus tar Lundgrens smak- och namnmässig inspiration från svensk natur. Produktserien kallar de för Lundgrens Modern Oral och innehåller tre olika snussorter: Äng, Dunge och Rimfrost.

Rimfrost är den nikotinstarkaste med tre prickar på en fyrgradig skala och smakar enligt Lundgrens som ”djupt andetag av kylig luft med sin friska smak av trädgårdsmynta och eukalyptus, vilket ger en jordnära och annorlunda mintsmak.”

Äng har lätta smaknoter av ängsbär och för enligt Lundgrens tankarna till ”långa och soliga sommardagar.”

Sist ut är Dunge som inspirerats av sval, svensk skog och sensommar med friska toner av skogsbär.

De nya tobaksfria smakerna från Lundgrens finns att köpa där du köper snus, och de kostar lika mycket som Lundgrens vanliga tobaksfyllda portionssnusdosor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.