Annons

Cafés fotograf Björn Terring bakom H&M:s kampanj med David Beckham

David Beckhams reklamkampanj för nya H&M-kollektionen har nu släppts och den är dokumenterad av ingen annan än Café-fotografen Björn Terring. – Han var omringad av livvakter och säkerhetspersoner, så jag fick hitta sätt att jobba runt dem.

Jonna Nordlund

Han har blivit utnämnd till världens sexigaste man, har över 20 miljoner följare på Instagram och var en riktig höjdare på att spela fotboll. Nu frontar David Beckhams reklamfilmen för hans kollektion, Modern Essentials, för H&M (se filmen längre ner i artikeln) som Cafés fotograf Björn Terring har plåtat.

Annons

En av platserna som reklamfilmen är inspelad på är gatan Caison Do Sodré i Lissabon. Gatan var tidigare känd för att vara väldigt sjaskig, full av fyllon och bordeller men 2011 ändrades detta när gatan målades i en klar, rosa färg och därav fick smeknamnet Pink Street.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi var i Lissabon och spelade in reklamfilmen. Jag hade åkt dit någon vecka tidigare för att reka stället och hjälpa regissören för var vi skulle vara. Lissabon var en bra stad men det var en utmaning att hitta bra ställen att filma på. Till slut höll till vid ett hotell och en gata som jag fått höra från kommentarer på Instagram heter Pink Street, säger Björn Terring.

bjorn

Björn Terring fotograferade inspelningen för David Beckhams nya kollektion med H&M.

David Beckham har gjort flera kollektioner tillsammans med H&M och de har för vana att bli stora framgångar. I den nya kollektionen får vi se en  skräddad stil i en mix med sportiga influenser.

– Jag gillar att spela in H&M:s kampanjer. De förstår verkligen min stil och min typ av humor. Det var underbart att få bära så snygga plagg från Modern Essentials och samtidigt ha väldigt roligt, säger Beckham till H&M.

Och han är inte den enda som tycker att det var roligt att spela in den nya kampanjen.

– David Beckham är väldigt proffsig och lättjobbad, det märks att han är van vid att stå framför kameran. Det var kul att jobba med honom, men man blir lite extra på spänn eftersom han är världens mest kända fotbollsspelare. Fast jag var inte jättenervös utan tyckte mest att det skulle bli roligt, det är också då det blir bäst bilder, säger Björn Terring.

daviiidd

David Beckham under inspelningen av den nya kampanjen. Foto: Björn Terring

David Beckham är enligt Terring inte bara en fröjd att jobba med, han är en väldigt vänlig person också.

– Det är alltid mycket runt omkring när man jobbar med kändisar och så var det även med David Beckham. Vi snackade inte jättemycket men när vi gjorde det var han jättetrevlig och sympatisk. Jag tror att han är världens mest omtyckta fotbollsspelare på grund av att han är just så enkel och genuin, och för att han är bra på att spela fotboll så klart.

En genuinitet som visade sig under inspelningen i en situation som väl speglar bilden vi har av stjärnan.

– Det var en liten pojke med afro på plats, som också var med i reklamen, som David Beckham spelade fotboll och skämtade med.

Annons

Dela (41)
Tweeta

Annons


Laddar