Hoppa till innehåll

Charlie Heaton, Alexa Chung och Pierre Niney på H&M:s modefest i Paris

Martin Hansson

Världskändisar och stilikoner på plats i Musée des Arts Décoratifs när H&M visade nya STUDIO-kollektionen. Café var på plats!

I går kväll visade H&M Studio vår- och sommarkollektion 2018 i Paris – en kollektion som enligt uppgift är ”inspirerad av Japans minimalistiska formspråk och diskreta elegans”. Visningen ägde rum i Musée des Arts Décoratifs som för kvällen var inredd med traditionella japanska tatami-mattor och ikebana blomsterarrangemang. Bland gästerna fanns bl.a. Charlie Heaton, Alexa Chung och Pierre Niney.

Kollektionen är en mix av färger och former designad i luftiga material som matchas med finstickade och grovstiukade plagg.

– Det var fantastiskt att se kollektionen med sina effektfulla tryck, klara färger och rena linjer. Visningen var avslappnad, men stilren vilket också förstärktes av den traditionella japanska inredningen. Det ska bli spännande att se hur våra kunder runt om i världen kommer styla den nya kollektionen, säger Pernilla Wohlfahrt, Design Director på H&M.

Både dam- och herrkollektionen släpptes online på hm.com direkt efter visningen och finns i butik från och med i går, den 1 mars.

Stranger Things-skådespelaren Charlie Heaton. 

Supermodellen och Instagram-stjärnan Winnie Harlow.

Brittiska programledaren och stilikonen Alexa Chung. 

Pierre Niney och Natasha Andrew på H&M:s Studio visning i Paris.

Stilprofilerna Ryan clark och Reece King.

Franska stilikonen Caroline De Maigret.

Skådespelerskan Bianca Brandolini.
 
Se delar av visningen nedan:
 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.