Supreme och Gucci drömsamarbeten när H&M:s egna kunder får välja

Supreme, Marc Jacobs och Gucci var märken som besökarna hoppades på att få se i kommande samarbeten med H&M.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-11-02 13:24  |  Lästid: 2 minuter

H&M har släppt en rad kollektioner i samarbete med internationella varumärken och designers. Förra året var det H&M x Kenzo och året innan det var det H&M x Balmain. Café var på plats i H&M:s butik på Hamngatan i Stockholm torsdag morgon när årets samarbete, H&M x Erdem släpptes. Hoodies, skjortor, pyjamasen och T-shirts var de mest eftertraktade plaggen och kunderna rusade in i butiken för att hinna till galgarna först.

Vi frågade kunderna som hade köat hela morgonen om vad de allra helst vill se för samarbeten i framtiden.

– Marc Jacobs, han är min förebild och gör alldeles underbara kläder. Jag har väntat jättelänge på det och hoppas på att det kommer snart, sa kunden Arian.

– Marc Jacobs eller Gucci. Jag gillar deras stil. Gucci är lite exotiskt. Det är lite najs och lyxigt på samma gång, sa Kevin.

Streetwear har fått ett uppsving i Sverige på sistone och kläder från märken som Bape och Supreme har blivit extremt eftertraktade. I dag är deras plagg väldigt svåra att få tag på och kommer ofta med en hög prislapp. Något som flera besökare återkom till i sina svar på frågan om vilka kommande samarbeten de vill se från H&M.

– Jag hoppas på ett samarbete med Bape i framtiden, för det är liksom streetwear och high end fashion på samma gång. Bape är ju ganska dyrt så genom ett samarbete med H&M blir det mycket mer tillgängligt, sa kunden Jonas.

– Supreme tycker jag också vore coolt, det är så svårt att få tag på och en collab med H&M skulle vara väldigt exklusiv, sa kunden Erik.

Det återstår att se vad H&M har för samarbete i tankarna för 2018, men om besökarna på morgonens släpp fick bestämma kommer Supreme, Gucci eller Marc Jacobs i din H&M butik nästa år.

Läs också:

Här kan du köpa Supreme-kläder och Yeezy-skor i Sverige

5 bästa köpen från nya H&M-samarbetet – och tre plagg att skippa

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:27