Hoppa till innehåll

CMMN öppnar popup-butik under modeveckan

Tom Cehlin Magnusson

Prisbelönade Londonbaserade märket CMMN SWDN med rötterna i Malmö öppnar egen butik under modeveckan, extraöppet ikväll!

Hyllade svenska märket CMMN SWDN öppnar en egen popup-butik under modeveckan. CMMN visar återkommande på Londons modevecka, men öppnar nu en popup-butik i Stockholm där man visar märkets kommande vårkollektion, som modechef Daniel Lindström har valt ut fem favoriter från här. Kollektionen är inspirerad av marknaderna i Marrakech, där öst möter väst i en exotisk mix av färger, texturer och material.

Det svenska märket är flerfaldigt prisbelönat, bland annat av Café år 2013. CMMN startade år 2012 i Malmö, efter att märkets grundare Saif Bakir och Emma Hedlund sedan tidigare arbetat för bland annat Wooyoungmi, COS och Kanye West.

Butiken ligger på Smålandsgatan 20 och är öppen till och med lördag, med extraöppet till klockan 22 ikväll onsdag då det är Fashion Night. Fashion Night är ett årligt evenemang där butiker kring Bibliotekstan, tillsammans med varuhus som NK och Mood, håller extraöppet. Håll utkik på på vilka erbjudanden och evenemang som hålls i din favoritbutik här.

Öppettiderna för CMMN:s butik är:
Tisdag/torsdag/fredag 10-19
Onsdag – Fashion Night 10-22
Lördag 11-16

_MN_8648-1

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.