Hoppa till innehåll

Då är Gröna Lunds neonsprängda klubbkoncept tillbaka

Night Rider Gröna Lund.
Joakim Almén

För tredje året i följd återvänder Grönans populära nattklubbskoncept Nigh Rider

2021 drog Gröna Lund igång Night Rider, ett fartfyllt koncept där du under festliga former åker karusell efter att nöjesparken har stängt. Night Rider har visat sig vara så poppis att det blivit ett stående inslag i Grönans sensommarkalendarium.

Under sju kvällar i augusti, mellan 22.00-00.00, kommer tivolit blinka frekvent i neon och Night Rider-besökare kommer kunna åka så mycket de orkar till pulserande klubbmusik. Precis som vid förra årets upplaga fortsätter kvällen, för dig som inte vill gå hem, efter midnatt inne på Tyrol med den efterfesten Playground.

Nytt för i år är att Night Rider även erbjuder biljetten Dance N Play till de som hellre enbart vill festa loss på nöjesparkens dansgolv än samlar g-krafter i Ikaros.

”Äntligen är Nigh Rider tillbaka och vi får återigen möjligheten att bjuda in till ett maxat och helt unikt klubbkoncept i den ljumna sommarnatten. För åkarna kommer alla våra mest häftiga attraktioner fortfarande bjuda på adrenalin. Men för den som föredrar en adrenalinkick av ett pulserande och vibrerande dansgolv, över att slungas 55 meter upp i luften, finns nu den nya biljetten ’Dance N Play’. För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och att alla får uppleva den magiska Night Rider-upplevelsen, oavsett om man kommer för dansen, musiken, våra åkattraktioner eller allt på samma gång”, säger Jan Eriksson, VD på Gröna Lund. 

Night Rider arrangeras exklusivt för 2 000 personer per kväll under sju tillfällen i augusti, med utökat serveringstillstånd och en åldersgräns på 23 år. Biljetter finns att köpa här: www.gronalund.com/nightrider

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.