Se Gröna Lunds Halloweenfilm som stoppas av Youtube: “För läskig”

Reklamfilmen inför ”Halloween på Gröna Lund” stoppas av Google för de allt för skrämmande scenerna och får inte längre visas på Youtube.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-09-29 10:48  |  Lästid: < 1 minuter

Nöjesparkens nya satsning Halloween på Gröna Lund beskrivs som ett “storslaget Halloweenfirande” under den läskigaste tiden på året. Mellan 27 oktober – 5 november kommer tivolit krylla av blodtörstiga zombies och elaka clowner med mål att sätta skräck i besökarna. Men nu har tivolits reklamfilm stoppats av Google. Klippet får inte längre visas på Gröna Lunds YouTube-kanal – filmen anses helt enkelt som alldeles för läskig.

– Självklart var vår intention att göra en film som skapar skräckblandad nyfikenhet kring vårt nya Halloweenfirande, men att filmen skulle bli stoppad hade vi inte räknat med, säger Gröna Lunds marknadschef Joanna Hammar i ett pressmeddelande.

Om filmen verkligen är så läskig att den borde förbjudas får du avgöra själv, Joanna tycker att du borde klara av att se den.

– Vi köper ju reklam på YouTube mot en målgrupp mellan 18-35 år, och vi anser inte att detta är något som de inte skulle klara av, säger Joanna.

Kolla in det skräckinjagade klippet nedan.

Mer skräckinjagande klipp från Café!

Efter &#8221;Det&#8221; – här är trailern till nya Stephen King-skräckisen

7 mörka poddar för dig som gillar skräckfilm och mysterier

10 skräckfilmer under 2017 – som håller dig vaken hela året

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:32