Hoppa till innehåll

Gröna Lund öppnar nattklubben Night Rider

Gröna Lunds nattklubb Night Rider

Precis som förra året slår Gröna Lund upp grindarna till den 80-talsdoftande nattklubben Night Rider.

Gröna Lunds after hours-koncept Night Rider, som är ett samarbete mellan Grönan och Heineken, är tillbaka. Under sex kvällar i augusti är det förlängt serveringstillstånd som gäller – från 22.00 när Gröna Lund vanligtvis stänger fram till fram till midnatt. Alla som är över 23 år kommer att kunna dricka gott och åka extra maxat med pumpande ljud och ljus i sensommarnatten. Totalt är nio åkattraktioner, däribland fjolårets nyhet Monster, öppna.

Nytt för i år är bland annat också efterfesten Playground, en fest som Grönan utlovar är något utöver det vanliga och som kommer att hålla till inomhus och öppna först när utomhuskonceptet stänger vid midnatt. Biljetter till Playground kommer finns i ett begränsat antal platser och släpps den 16 juni.

”Night Rider är en helt unik klubbupplevelse för nöjesutbudet i Stockholm. En idé som föddes ur en kris under pandemin men som blev verklighet tack vare våra fantastiska medarbetares engagemang och kreativitet. Tillsammans skapade vi med våra partners det som till en början kändes omöjligt. Med Night Rider fortsätter vi nu utveckla upplevelsen och når helt nya målgrupper. Jag är väldigt stolt över vad vi skapat så här långt och den positiva responsen har varit enorm vilket gör det extra kul att vi kör Night Rider i år igen med extra allt”, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.