Då släpps Ikea och Sonos sjungande möbler

Till sommaren kan du byta ut dina vanliga bordslampor och nattduksbord och gå fullt ut Skönheten och Odjuret med Ikea och Sonos ljus- och ljudserie SYMFONISK.

Erik Sedin.
Erik Sedin  |  Publicerad 2019-04-08 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

För evigt omtyckta och folkkära Ikea har tillsammans med det lite svåra och exklusiva Sonos arbetat med projektet sedan två år tillbaka, och från och med augusti i år kan man lägga vantarna på den prisbelönta serien som suddar ut gränserna mellan högtalare och möbler, eftersom högtalarna är just möbler.

Håll ut! Snart blir sjungande möbler en verklighet.

– En central del i IKEA Home Smart-konceptet är att skapa stämning och bekvämlighet, och SYMFONISK serie är helt enkelt perfekt för detta syfte. Genom att integrera teknik med heminredningsartiklar och -lösningar kan vi göra detta på ett ännu bättre sätt, säger Björn Block, affärsledare för IKEA Home Smart i ett pressmeddelande.

Totalt släpps två produkter i serien: SYMFONISK bordslampa samt SYMFONISK bokhyllehögtalare som båda kopplas upp till ditt WiFi, och innan du hinner säga ”Belle var bara en gold digger” så har du alltså talande och sjungande möbler i ditt hem.

Vem behöver en partner när du har ett nattduksbord som kan sjunga dig en vaggvisa?

Bordslampan kommer att kosta 1995 kronor, och bokhyllan 995 kronor. När Fru Potts, Lumiere och resten av gänget från Skönheten och Odjuret gör sitt första samarbete med Ikea återstår att se, men visst bådar det gott.

Säljstart för SYMFONISK-serien är augusti 2019.

Dela på Facebook
Tweeta