Hoppa till innehåll

Ikea och Sonos tavelram extraknäcker som högtalare och är hemmets smartaste pryl just nu

Sonos och Ikeas tavelram Symfonisk

Ikea och Sonos kan konsten att överraska.

Platt ljud är vanligtvis ingen komplimang, men i fallet med Ikeas och Sonos senaste samarbetsprodukt är vi beredda att tänka om. ”Symfonisk” är tavlan som extraknäcker som wifi-högtalare. Perfekt för dig som har en lucka att fylla på tavelväggen – och trådlös musik att fylla hemmet med.

Precis som högtalarlampan och bokhyllehögtalaren i samma serie är Symfonisk tavelram tänkt att smälta in sömlöst i hemmet. Den smarta högtalaren, som endast står ut sex cm från väggen, kommer i en svart respektive vit modell och med fronter som enkelt kan bytas ut efter behov och inredningspreferenser.

Medföljer gör även en magnetisk krok så att du kan hänga tavlan vertikalt eller horisontellt samt gummifötter om du skulle vilja placera tavlan på en hylla – eller varför inte på golvet? Högtalaren kopplas upp mot ditt wifi-nätverk, styrs med Sonos-appen eller via AirPlay och kan enkelt parkopplas med ditt övriga Sonos-system eller användas som fristående högtalare eller tillsammans med övriga Symfonisk-linjen.

”Den utrymmessnåla tavelramen med wifi-högtalare kan hänga ensam på en vägg som ett iögonfallande verk, matchas med konst på väggen, placeras på en hylla eller på golvet lutande mot väggen. De utbytbara fronterna gör det enkelt att välja en stil som passar ditt individuella hem”, säger Stjepan Begic, produkt­utvecklare på Ikea of Sweden.

Ikea och Sonos kombinerade tavelram ich wifi-högtalare finns att köpa på Ikea och kostar 1 795 kr.    

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.