Hoppa till innehåll

David Beckham och ASAP Rocky väljer slipsen


Vi har tidigare i år – efter Prada-visningen i januari – skrivit här om att slipsen kommer att bli årets modesnackis. Släpad i smutsen av trendmedvetna killar under evigheter gör nu denna klassiska herraccessoar storstilad comeback.


Här är ytterligare exempel på detta fenomen från senaste dagarna: David Beckham och ASAP Rocky, två av världens ledande manliga modeinspiratörer, har synts på bilder med slips.

ASAP Rocky fotograferad av paparazzis på gatan i New York när han promenerade runt klädd som vilken kontorsarbetare i down town som helst. (Hela outfiten är från italienska Bottega Veneta och slipsen är i lammskinn.)


NEW YORK, NEW YORK – JUNE 30: A$AP Rocky is seen on June 30, 2024 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Och David Beckham som besökte Wimbledon-turnerningen utanför London klädd i helcanvas- kostym och sidenslips BOSS som är hans nya samarbetspartner i modevärlden. (Våren 2025 får vi se de första produkterna från BOSS som Beckham varit med och tagit fram.)


David Beckham

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.