David Dokakis Brunnberg är veckans bäst klädda på #cafestil

David Dokakis Brunnberg är veckans favorit på Cafés Instagramkonto Cafestil. Här berättar han om sin stil i sommar!

Joakim Almén  |  Publicerad 2016-04-15 08:40  |  Lästid: < 1 minuter
nfjek

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jag skulle nog vilja beskriva min stil som stilren och simpel. Jag tycker om enkelhet. Så fort det blir för mycket eller plottrigt tycker jag personligen att det kan kännas lite ansträngt. Jag försöker sällan bära upp “vågade” plagg, utan försöker oftast hålla mig till de klassiska plaggen som alltid kommer att funka.

När blev du senast jätteglad över ett nytt plagg?

– En vecka sedan när jag köpte min nya mockajacka från J. Lindeberg. Det var längesedan jag var så nöjd med ett köp!

Vilken känd svensk klär sig bäst?

– Henrik Lundqvist. Jag är dock inte ensam om att tycka att han klär sig fruktansvärt bra. Framförallt tycker jag att han bär upp kostymer på ett avkopplat sätt.

Vad ser du mest fram emot att bära i vår och sommar?

– Min mockajacka, mina vita sneakers från Tiger, samt min beige, tunna vårjacka från Hope.

Vilken är din favoritbutik i Sverige?

– Jag skulle nog säga att Volt är en av mina favoriter. Volt kombinerar ett bra sortiment med väldigt trevlig och kunnig personal, något som jag tror uppskattas av många.

Vilken trend kommer du aldrig förstå?

– Jag kommer aldrig förstå trenden med udda limited edition-skor. Att lägga enormt mycket pengar på ett par skor som ser ut som rymdskepp och kanske är fräcka i en vecka, om ens det, går inte ihop i mitt huvud.

David Dokakis Brunnberg hittar du här på Instagram!

Cafestil hittar du här på Instagram!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-31 16:30