Hoppa till innehåll

David Ritschard tillbaka på scen – här kan du se countrystjärnan

Artisten David Ritschard.

Efter att ha legat lågt ett längre tag är en av Sveriges bästa (och numer mest kända) artister snart tillbaka för två exklusiva livespelningar.

Den mycket skickliga låtskrivaren och countryartisten David Ritschard fick finna sig i att bli Sveriges mest googlade person förra året, efter den där incidenten på Allsång på Skansen.

Sen dess har han legat lågt och återhämtat sig, men också på ett typiskt David Ritschard-roligt vis skämtat om sommarens händelser i Pernilla Wahlgrens show Happy Ending. Men nu är gröna linjens finaste äntligen tillbaka för två exklusiva spelningar.

Den 27 mars spelar Ritschard på Pustervik i Göteborg och 28 mars på Debaser i Stockholm. Med sig har han bandet Krokodiltårarna med bland andra hans fru Agnes ”Nalle” Odén på fiol.

Om du ska lägga vantarna på en plåt lär du hänga på det digitala låset när biljetterna släpps 29 februari klockan 10.00.

LÄS OCKSÅ: David Ritschard: ”Hur högt jeansen ska sitta är en djupt ideologisk fråga”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.