Hoppa till innehåll

Här är deltagarna i ”Så Mycket Bättre” 2021

Deltagarna i årets Så mycket bättre framför en folkabuss
Robin Åberg

En musikalstjärna, en del Snook och Moviestar-mannen är några av ingredienserna i årets ”Så mycket bättre”.

Med hösten kommer Så mycket bättre, så har det varit sedan 2010 då programmet fick en drömstart med Septembers/Petra Marklunds hit-covers Mikrofonkåt och Kärlekens Tunga. Sedan dess har nyversionerna av gamla hits pumpats ut varje år och den 30 oktober är det dags för den tolfte säsongen.

Thomas Stenström, ansiktet bakom Slå mig hårt i ansiktet, delar på ansvaret som värd för årets säsong tillsammans med Melissa Horn, kanske mest känd för de känslostarka låtarna Jag saknar dig mindre och mindre och Lät du henne komma närmre.

Värdparet Thomas Stenström och Melissa Horn.

Värdparet bjuder in tittarna till Burgsvik på Gotland där vi kommer få stifta bekantskap med både nya och gamla stjärnor. Tv4 låter meddela att deltagarna i årets säsong berör varandra på djupet och att känslorna verkligen är utanpå i årets säsong. Ungefär som vanligt alltså, rätt trevlig lördagsunderhållning.

Som vanligt bjuds tittarna på en blandning av veteraner och nyare artister. I den förstnämnda kategorin finner vi musikalstjärnan Peter Jöback, Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, schlagerveteranen Siw Malmkvist, Ainbusks Marie Nilsson Lind, Popsicle-frontaren Andreas Mattson och Harpo som bland annat ligger bakom låten Moviestar.

Harpo, Cherrie och Peter Jöback.

Den yngre delen av uppställningen utgörs av Soulstjärnan Cherrie, Borlänges rockbröder #1 Viktor och Gustaf Norén, aktivisten och artisten Maxida Märak, Gubben i lådan Daniel Adams-Ray och Moonica Mac som slagit igenom stort på senare tid, bland annat genom hitten Till slutet av Augusti.

– Det är en ynnest att få gräva ur äldre och yngre låtskatter och få se verken inte bara få nytt liv utan också väcka nya känslor. Bakom varje låt finns en historia, ett budskap, så det blir väldigt känslomässigt att få sin egen låt levererad på det viset. Programmet bjuder också på humor, skratt och en hel del oväntade överraskningar, säger Martin Nygren, exekutiv producent på TV4

Så mycket bättres 8 avsnitt sänds på lördagskvällar med start den 30 oktober.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.