Deltagarna i Masked Singer påstås ha läckt för fjärde säsongen i rad

Masked Singer säsong 4.

Flashback-detektiverna har än en gång doppat fingrarna i TV4:s kakburk och kommit ut med en lista som påstås vara deltagarna i det omåttligt populära TV4-programmet.

Joakim Almén | Foto: TV4  |  Publicerad 2024-03-13 14:01  |  Lästid: < 1 minuter

När det populära familjeprogrammet Masked Singer rullar igång sin fjärde säsong på TV4 fredag 22 mars är det med figurer som Lejonet, Skyddsängeln, Discokulan och Bergatrollet på scen. Programmet går som bekant ut på att gissa vilken svensk A-, B-, C-, eller till och med D-kändis som gömmer sig bakom maskerna. Det gissas vilt både från juryn och soffjuryn i hundratusentals svenska tv-soffor.

Nu kan dock spänningsmomentet ha gått förlorat. Igen. Vilka kändisar som gömmer sig bakom de flippade maskerna har nämligen läckt på Flashback, något som Aftonbladet var först att rapportera om.

Dedikerade Masked Singer-tittare och/eller TV4-personer kan dock vara lugna – här kommer inga deltagarnamn att avslöjas. Är man nyfiken i en strut finns den informationen på Sveriges största internetforum.

”Gissningsleken i Masked Singer är nu igång och det kommer alltid förekomma påståenden om listor och avslöjanden, och jag säger det igen, den som vill veta vilka som gömmer sig bakom maskerna behöver invänta premiären”, skriver programmet exekutiva producent Anika Beclijevski, exekutiv producent, i ett sms till Aftonbladet.

Om listan visar sig stämma är det fjärde året i rad som TV4 misslyckats med att hålla deltagarna hemliga.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-03-13 14:12