Hoppa till innehåll

Den här husvagnen är snygg men nästan meningslös

Kwork höjer den estetiska nivån på de annars inte så tilltalande husvagnarna, men dessvärre sker det på bekostnad av exakt allt annat. Det här släpet är den oklaraste lanseringen du kommer höra om idag.

Det japanska företaget Kwork gör sig nu redo att lansera en ny husvagn som faktiskt är riktigt snyggt designad, men som saknar en hel del väsentliga funktioner. Det finns exempelvis ingen säng eller toalett. Med sina stora fönster och sina stilrena träpaneler rekommenderar Kwork att man betraktar den som en förlängning av sitt hus, snarare än en traditionell husvagn. En förlängning man inte kan sova eller gå på toaletten i.

Det verkar mest som att man kan stå i lådan och titta ut genom fönstren, tills det inte längre känns så roligt och man istället går in till sitt riktiga hem.

Det är inte bara säng och toalett som saknas inne i den här obegripligt spartanska husvagnen, utan faktiskt… nästan allt. I stort sett allt man vill ha i den får man ta dit själv. Det man köper tycks alltså vara en stor trälåda på hjul, som i och för sig är snygg att titta på.

En fördel är att den av bildmaterialet att döma tycks gå att fästa på sin bil, lite som en klassisk husvagn. Så det är ju ett plus.

Den här underliga produkten kommer gå att förbeställa runt sommaren 2024

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.