Hoppa till innehåll

Den mjuka mannen

Höstens hetaste och kanske mest progressiva trend är den mjuka mannen. Hos modehus som Saint Laurent, Burberry och Acne Studios har han graciöst glidit fram ur skuggorna och tagit plats. Tydligast har ett skifte skett hos Gucci, deras tidigare lyx och flärd under designern Frida Gianni är som bortblåst och när Gucci visade sin kollektion för … Continued

Höstens hetaste och kanske mest progressiva trend är den mjuka mannen. Hos modehus som Saint Laurent, Burberry och Acne Studios har han graciöst glidit fram ur skuggorna och tagit plats. Tydligast har ett skifte skett hos Gucci, deras tidigare lyx och flärd under designern Frida Gianni är som bortblåst och när Gucci visade sin kollektion för hösten 2015 travade en könlös armé i chiffongblusar, baskrar och vida byxor ner för catwalken. För den som inte vill köpa en sidenblus för 7 500 kr är tipset att satsa på vidd. Stora koftor med vida byxor och loafers är helt rätt i höst.

mjukt

Blus, 7 500 kr, Gucci

Boots, 12 600 kr, Saint Laurent

Grå byxa, 890 kr, COS

Kofta, 559 kr, Zara

Luddig tröja, 600 kr, Weekday

Ryggsäck, 2 300 kr, Marc by Marc Jacobs

Kofta med zip, 10 100 kr, Giorgio Armani

Beige byxa, 399 kr, H&M

Loafers, 8 100 kr, Gucci

mjukare

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.