Den problematiske Jared Leto anordnar egen Fyre Festival … i Kroatien

Jared Leto arrangerar festival i Kroatien.

En megaloman artist som anordnar en festival på en paradisö med svindyra biljetter. Hört den förr? Den här gången är det inte Ja Rule och Fyre Festival. Den här gången är det den självgoda skådespelaren och rockmannen Jared Leto och hans band Thirty Seconds To Mars som anordnar den, av trailern att döma, väldigt liknande Mars Island: Croatia.

Joakim Almén  |  Publicerad 2019-01-29 11:34  |  Lästid: 2 minuter

Netflix dokumentär om den monumentala sol- och vårarefestivalen Fyre har varit en snackis senaste två veckorna. Den verklighetsfrånvända startup-mannen Billy McFarland och den megalomana rapparen Ja Rule anordnade 2017 en luftslottsfestival på en ö utanför Bahamas – till ett historiskt uselt resultat.

En person som tillsynes verkar tycka idén har NÅT är den, på Instagram, extremt självgoda skådespelaren och rockbandssångaren Jared Leto.

View this post on Instagram

#10yearchallenge ??

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Ja, Jared Leto: vi vet redan att du är exceptionellt snygg för din ålder.

Nu har Leto och hans bandkompisar i alternativa rockbandet Thirty Seconds To Mars fått för sig att arrangera sin alldeles egna Fyre Festival-replika – på en paradisö i Kroatien. Mars Island: Croatia kallar bandet sitt festivaleldorado. Men innan vi går in på detaljliknelser bör du insupa den 30 sekunder långa trailern.

Känns trailer-manéret igen? Visst. Festivalen hålls på paradisön Obonjan, strax utanför den halvlilla staden Šibeniks kust i södra Kroatien. Letos tredagarsfestival är en vidareutveckling av Thirty Seconds To Mars meet and greet-och-gör-lite-yoga-med-en-Oscarsvinnare-festival i Malibu som bandet kort och gott döpt till Camp Mars. Men när Camp Mars nu fyller fem år vill Leto ta det till ”det mer idylliska Kroatien”.

View this post on Instagram

PRE-SALE IN 6 DAYS!!! ??????

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

När Jared Leto inte spelar rock och är nöjd med sig själv på Instagram är han en riktigt bra skådespelare. Han vann, välförtjänt, en Oscar för bästa biroll i Dallas Buyers Club (2014).

Thirty Seconds To Mars-festivalen i Kroatien går av stapeln mellan 9-12 augusti och i biljettpriserna – som sträcker sig mellan 9 750 till 42 270 kuna (motsvarande drygt 13 750-59 150 kronor) beroende på tillval – ingår följande:

  • Livespelning med bandet
  • Vattensport
  • Yoga
  • Meditation
  • Workshops
  • För det (mycket) högre biljettpriset: ett trähus med två bäddar och en ”VIP-upplevelse med Jared Leto”

Om du är sugen på att hänga med en Oscarsvinnare är det sonika dags att slanta upp och boka in 9-12 augusti. Café håller tummarna för att Letos paradisöfestival blir åtminstone några procent mer lyckad än Ja Rules Fyre Festival-haveri.

Källa: Total Croatia News.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-01-29 13:14