Den superlimiterade väskan för ölfantasten

Gillar du öl och riktigt unika väskor? Då är det definitivt värt att hålla ögonen på detta oväntade samarbete mellan Omnipollo och Sandqvist. Med en upplaga på väldigt få väskor bör man nog hänga på låset.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-05-31 08:36  |  Lästid: < 1 minuter

Nu lanserar Sandqvist, tillsammans med Omnipollo, det konstnärliga projektet ”Trippin on Trees”. Kollektionen består av tre väskor i en limiterad upplaga – där varje väskmodell endast finns i 50 exemplar. Väskorna är en del av Sandqvists serie ”All Purpose Bags” och är tillverkade i 100% ofärgad, ekologisk bomull. Karl Grandin, konstnär och medgrundare av Omnipollo, kommenterar satsningen.

“Vi kände omedelbart en kreativ samhörighet när vi påbörjade samarbetet med Sandqvist, och vi uppskattar verkligen den entusiasm och nyfikenhet som detta projekt har genererat. Min ambition var att se väskorna genom Omnipollos kalejdoskop och lägga till nya färger och dimensioner till den mer sparsmakade Sandqvist-estetiken”.

Med väskorna följer också ett kit med patches i modern, färgstark design skapade av Grandin. Tanken här är att man ska kunna sätta sin egen prägel på den råa canvas som väskorna utgör.

Den limiterade kollektionen lanseras den 25 maj 2023 och kommer att säljas i samtliga av Sandqvists butiker samt online.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-05-31 08:50