Drömjobbet: Se Sveriges matcher i fotbolls-VM i Ryssland – och få betalt

Du får bland annat rapportera från fotbollfesten, umgås med Glenn Hysén samt "ta tempen" på den ryska supporterkulturen.

David Johansson | Foto: IBL  |  Publicerad 2018-03-08 15:13  |  Lästid: 2 minuter

Ordet sommarjobb för inte sällan tankarna till usel kommunal lön, långa, ångestfyllda dagar där du jobbar istället för att ligga på stranden och en allmän känsla av bortkastad tid. Inte längre – sommarjobbens sommarjobb är äntligen här. Unibet behöver nämligen någon som rapporterar direkt från sommarens fotbolls-VM i Ryssland.

Det är 12 år sedan svenska herrlandslaget spelade VM så sommarens mästerskap kommer därför att bli smått historiskt på grund av just detta, och du kan nu bli en del av det.

Själva jobbet då? Det går helt enkelt ut på att jobba med en filmare och tillsammans med denna bevaka Sveriges matcher samt ”ta tempen” på den ryska supporterkulturen. Förutom att den lyckligt lottade sommarjobbaren får uppleva VM i Ryssland i sommar – säljer spelbolaget även in tjänsten med att den som får jobbet får hänga med Unibet-ambassadören Glenn Hysén.

– Vilket jäkla drömjobb det här är alltså. Se på fotbolls-VM, hänga med görgoa supportrar, stå framför kameran och kanske slänga ur sig en ordvits eller två. Det kan knappats bli bättre, säger Glenn Hysén i ett pressmeddelande.

– Sommarjobbaren blir ett viktigt nyförvärv i vår VM-satsning och hen kommer få en betydande roll i ett mycket skickligt team. Vi är väldigt spända på att ta del av alla roliga och vassa ansökningar, det finns mängder med social medie-talanger i Sverige, säger Anders Falk, projektledare för Världens bästa sommarjobb på Unibet, i ett pressmeddelande.

Ansökningsperioden stänger den 31 mars, så vill du ha chansen att få åka med på fotbollsfesten är det dags att fila på ett vasst cv. Du måste vara 18 år för att kunna söka. För mer information, besök hemsidan

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-04-04 16:04