Du måste se flygpersonalens hyllning på Freddie Mercurys födelsedag

Flygplatspersonalen på Heathrow födelsedagshyllning till Freddie Mercury är det mysigaste du kommer att se idag.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-09-05 16:45  |  Lästid: < 1 minuter

Bagagepersonal på Heathrows flygplats i London har skänkts oss dagens mysigaste leende när de dansar loss – ja, bokstavligen – till Freddie Mercury och Queens dunderhit I Want To Break Free på vad som skulle varit den ikoniska sångarens 72:a födelsedag.

Enligt brittiska NME har flygplatspersonalen jobbat hårt och länge med danskoreograf för att leverera dansrutinen på ett proffsigt sätt. Om de har Mercurys mustasch och hans klassiska gula jacka på sig? Givetvis, Om än i en något skrikigare flygplatsvästig färgton.

Att just bagagepersonal på en flygplats hyllar Freddie Mercury saknar faktiskt inte helt kontext. Queen-sångaren jobbade som just bagagepersonal innan han anslöt sig till Queen 1970. Och ja, resten kan ni ju.

Förutom den charmiga dansen kommer Heathrow att fira Mercurys födelsedag genom att spela Queen-låtar när passagerare anländer, samt sälja Queen-merch i utrikesflyg-loungen. Passagerare som heter Freddie, Frederick eller Queen-sångarens födelsenamn, Farrokh, får dessutom access till British Airways finaste lounge.

Mysig hyllning tycker vi och snart kommer ju Queen-filmen Bohemian Rhapsody. En film som vi ser fram emot som en av höstens absoluta biohöjdpunkter.

Se flygplatspersonalens mysiga födelsedagshyllning till Freddie Mercury nedan!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:54