Hoppa till innehåll

Elite Hotels lanserar lyxig barnpassning – för spa-föräldrar

Elite Palace Hotel i Stockholm lanserar nu en möjlighet för föräldrar att unna sig en spabehandling, utan att samtidigt oroa sig över vad barnen ställer till med.

Elite Hotels utökar nu sitt utbud genom en skräddarsydd upplevelse för de yngre gästerna – Palace Playground. Ett koncept i två plan med bollhav, biograf, leksakskafé, spel, pyssel och en walk in closet fylld med utklädningskläder. Genom att erbjuda en rolig upplevelse för barnen kan föräldrarna samtidigt njuta av vad hotellet har att erbjuda, däribland Vana Spa.

Detta trick har shoppinggallerior landet runt arbetat med länge, fast målgruppen har varit medtvingade medelålders män och istället för Palace Playground har det rört sig om Clas Ohlsson. Där har männen kunnat titta på sladdar och adaptrar i timmar, när deras fruar ägnar sig åt saker som säkert också är kul.

Jessica Carlde på Elite Hotels kommenterar det påkostade lekrummet.

”Vi förstår vikten av att våra yngsta gäster känner sig lika välkomna och omhändertagna som de vuxna. Palace
Playground är inte bara en plats för lek och skoj, utan en symbol för vår filosofi att varje gäst, oavsett ålder, ska känna sig som en hedersgäst under sin vistelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna familjer till denna unika och inspirerande miljö, där glädje och kreativitet står i centrum.”

Foto: Elite Hotels

Hotellet erbjuder bokningsalternativ där gästerna kan boka upp till 2 timmars barnpassning. Hotellet uppger att miljön är anpassad för barn från 4 år och uppåt, och antalet barn regleras för att undvika alltför stora grupper (och slagsmål om popcornmaskinen, får man anta).

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.