Jättepenis körs in i bråket mellan Filip Hammar och Elite Hotels

Filip Hammar halkade i ett badrum på ett Elite Hotel och slog upp ett djupt jack i pannan. Det startade en fejd mellan de båda parterna som avhandlats i Breaking News och som nu innefattar en enorm, blå penis.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-04-18 13:34  |  Lästid: 2 minuter

Allt började den ödesdigra torsdagen den 12 april. Filip Hammar vaknar upp i ett rum på Elite Hotels, vandrar med sömndruckna steg in mot badrummet för att duscha. Men något går fruktansvärt fel. Filip halkar på det blöta golvet och drämmer huvudet rätt ner i kaklet. Pannan spricker upp som ett jävla Ägg Benedict. Fem stygn och mosad läpp. Pang!

Här hade denna historia kunnat sluta. Plåster i fejset, content för en dag, snipp snapp snut och så vidare. Men icke. Filip är märkbart upprörd över händelsen och använder sin plattform Breaking News i kanal 5 för att kritisera halkgraden på Elite Hotels badrum. Han menar att den är oförsvarbart hög och frågar den för ändamålet inbjudna gästen, advokaten Thomas Bodström, ifall det går att stämma Elite Hotels för detta.

Det går, om fler har upplevt samma sak, säger Thomas, och Filip uppmanar således andra tittare som upplevt samma sak att skicka sina vittnesmål till Breaking News. Filip säger att Elite Hotels måste göra något åt sin dödsfälla tills badrumsgolv, samt skänka en miljon till Stadsmissionen, annars ska han inleda en rättstvist mot dem.

Detta når självfallet den anklagade parten, Elite Hotels, som bestämmer sig för att testa en skoja till det-approach med Filip Hammar. De lägger upp en bild på Facebook av ett Elite Hotels-badrum klätt i kuddar, tillsammans med texten "Nu har vi förberett ett särskilt badrum för dig Filip Hammar. Välkommen tillbaka! #kuddrum".

Filip Hammar har hamnat i dispyt med Elite Hotels efter att ha halkat och slagit sig i ett av deras badrum.

Men det var, så att säga, too soon. Enligt flera läsare var det så osmakligt att till och med Hammars meningsmotståndare fann det osmakligt.

"Jag gillar inte Hammar. Men detta är fan vidrigt..."

Ja, du hör ju: Skiten verkar ha träffat fläkten för Elite Hotels. Alltså den stora lobbyfläkten som riktigt sprejade skit över hela hotellet. Det blev så skitigt att de snart plockade bort bilden från sin Facebook-sida och bytte ut den mot en uppriktig ursäkt.

Kanske slog detta an en försoningens sträng hos Filip. Kanske hjälpte det att deras frilansande reporter, Regina Lund, åkte till Elite Hotels för att testa hur hala badrummen var, och därefter uppmanade Hammar att sluta fred med Elite Hotels.

Kanske... Men i samband med Reginas besök parkerades också en buss med det omdiskuterade konstverket (av Carolina Falkholt) av en enorm, blå penis som hängts upp i Stockholm, utanför Elite Eden på Stureplan.

Om den blå jättepenisen punkterade fejden vet vi inte, men något säger oss att det där hotet om stämning kommer behöva avhandlas innan allt är över.

Vi förväntar oss en uppföljning!

Du gillar nog även:

Årets roligaste: Calle Schulman vs Filip Hammar 2.0

Se när Mikael Persbrandt läxar upp Filip Hammar i studion

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:31