Emil Åreng: Det här är bäst i dryckesvärlden just nu

Bartenderprylar och en frilagd Emil Åreng.

Bartenderprylarna, drycken, likören. Här är Cafés dryckesredaktör Emil Årengs främsta måsten just nu.

Emil Årengs blogg.
Emil Åreng  |  Publicerad 2023-11-07 16:35  |  Lästid: 2 minuter

Prylarna: Cocktail Club

Nya varumärket Cocktail Club satsar på kvalitativa barprylar för bartendern som antingen är ute på vägarna mycket eller för hemmabartendern som har tröttnat på sina gamla bargrejer från Rusta. Hela paketet innehåller allt du behöver för att i alla fall ge sken av att veta vad du sysslar med.

Drycken: Contraband 

Gänget bakom cocktailbaren Tjoget har tagit fram en serie burkcocktails för dig som inte orkar blanda grogg på egen hand, utan helst bara vill kyla något och sedan sänka det. Just nu finns det tre smaker att förkovra sig i: Paloma, Apple Mule och Milano Spritz. Alla tre är riktiga kioskvältare i barvärlden men blir nu alltså ännu enklare att sula i sig när du kan ta med dem hem och bjuda gänget på.

Likören: Episk likör

Äntligen kommer det en likör som är lika episk som namnet. Episk Likör är alltså min egen likörserie som jag har gjort tillsammans med New Nordic Beverage i Norsjö. Det är första gången det kommer en likörserie som är helt svensk och det var väl tamejfan på tiden, vi har de bästa bären i världen och nu är det dags att visa upp dem. Det här är produkten för dig som vill ta dina cocktails till en ny nivå, eller i alla fall till en nivå som kommer att förändra hur du använder likörer.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-11-07 16:36