Emma i ”Vänner” svarar – äntligen – på Chandlers 17 år gamla skämt

Skådisen som spelade Ross och Rachels bebis verkar ha haft ett tydligt nyårslöfte: Slut cirkeln.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-01-03 16:43  |  Lästid: < 1 minuter

Som vi väntat. En av tvillingflickorna som spelade Ross (David Schwimmer) och Rachels (Jennifer Aniston) barn Emma i Vänner har äntligen reagerat på ett skämt som Chandler Bing (Matthew Perry) drog i avsnittet The One with the Cake från 2003.

I avsnittet från säsong åtta ber karaktären Ross sin syster Monica (Courtney Cox) och hennes make Chandler att spela in ett videomeddelande under Emmas första födelsedag – där planen är att bebisen sedan kan kolla på filmen när hon fyller arton.

Monica och Chandler ville dock egentligen inte närvara på kalaset (som Emma sov sig igenom) eftersom de hade bokat en weekendresa som de hellre ville åka på. Men i och med att Ross och Rachel håller kvar dem på tillställningen blir Chandlers hälsning – du gissade det – av mer sarkastisk karaktär.

”Hej, Emma. Det är år 2020. Njuter du fortfarande av din tupplur?”, säger han åtföljt av sedvanligt, forcerat publikskratt precis enligt Vänner-manér.

Om du sett avsnittet i modern tid har du antagligen också reagerat på att 2020 närmat sig, och kanske undrat om det då kommer att skojas om saken.

Precis så blev det. Så fort det nya året gick av stapeln lade en av tvillingskådisarna som axlade rollen som Emma, Noelle Sheldon, ut ett Instagraminlägg där hon photoshoppat in sig själv i det ikoniska caféet Central Perk.

”Vaknade just från den bästa tuppluren genom tiderna, gott nytt 2020!” skriver hon i inlägget med en Central Perk-kaffekoppen i handen.

Det går att känna att det är deppigt att Sheldon uppenbarligen har haft årskiftet i sikte ett bra tag, det går att tycka att det är jättekul gjort. Men, cirkeln är alltså sluten – och det är just sådant, mina damer och herrar, som bevarar någon slags populärkulturell världsbalans.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-01-03 16:43