Snart kan ”Vänner”-gänget återförenas i en HBO-special

Casten från tv-serien

Nej, du läste inte fel. Det verkar som att vi snart kan få se åtminstone lite mer av 90-talets största och flitigt meme-födande kultserie i tv-rutan. När och i vilken omfattning är fortfarande oklart. Café håller tummarna hårt för en reunion med tv-seriens mycket älskvärda karaktärer.

Marlon Appelgren | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-11-13 17:24  |  Lästid: < 1 minut

Alla från generationen som växte upp med karaktärerna Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica och Phoebe på Kanal 5 har nu en nyhet att minst sagt glädjas av. Det har gått 25 år sen komedisuccén Vänner dundrade ner i våra tv-apparater för att förändra sitcom-världen för all framtid, för att sedan etsa sig fast som ett av världens självklaraste meme-material.

Nu verkar det som att det snart är dags för 90-talets populäraste tv-serie att mynna ut i någon slags reunion, meddelar Hollywood Reporter. Hittills är inga detaljer om när, vad och hur hugget i sten, men enligt uppgifter till den amerikanska tidningen är skaparna av serien och de sex huvudrollsinnehavarna mitt uppe i en förhandlingsprocess med den nya streamingtjänsten HBO Max som planeras för en lansering i maj 2020.

Samma uppgifter från Hollywood Reporter pekar på att det gamla gänget kan komma att återförenas i någon slags HBO-special. Så det handlar nog inte om en helt ny säsong eller nya avsnitt, tyvärr. Snarare kanske några nostalgiskt nyproducerade ögonblick som kan bjuda en och annan tittare på en skön tillbakatripp genom tv-minnenas allé.

Även om det är en bit kvar tills vi vet om skådespelarnas kontrakt blivit påskrivna verkar det ändå som att hela casten av Jennifer Aniston, Courney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer har sagt ja till att på något sätt återvända. Något som även seriens skapare David Crane och Marta Kauffman bekräftat.

Den än så länge diffusa ”Vänner”-specialen ser ut att släppas på streamingtjänsten HBO Max – och ett premiärdatum är förstås även det oklart i nuläget.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-11-14 10:20